Malzemeler.
- Yarım kilo kuzu veya dana ciğeri
- 2-3 kaşık un
- tuz
- kızartmak için sıvıyağ
Servis için:
- soğan salatası
- kızarmış patates
Ciğerin kanlı suyunun gitmesi için üzerine sıcak su koyup biraz bu suda bekletiyoruz.Daha sonra ciğerin suyunu kağıt havluyla alıyoruz.Bir kabın içine ciğerimizi alıp içine tuzu ve unu ilave ediyoruz.Tamamen una bulanan ciğerlerimi kızgın yağda kızartıyoruz.Yanında soğan salatasıyla ve küp doğranıp kızarmış patateslerle servis ediyoruz.AFİYET OLSUN...
Merhabalar canım ellerine sağlık. Bende geçen ciger yaptım ama bunu da deneyeceğim aklında senin tarifinden denemeyi düşünüyorum.
YanıtlaSilBirde bana KOPYALAMA ile ilgili yorum bırakmışsın e-mailin olmayınca kodları gönderemedim. Buraya kod yazmayı kabul etmiyor. Siteme tekrar bakarsan yapman gerekenleri yazdım. Soracağın olursa çekinmeden sorabilirsin.
http://turuncutatlar.blogspot.com/2012/01/kopyalama.html