21 Kasım 2011 Pazartesi

ZEYTİNYAĞLI TAZE BARBUNYA


Malzemeler:Taze barbunya,1 büyük boy kuru soğan,2 sivri yeşil biber,3 olgun domates,tuz,zeytinyağı.Barbunyaları temizleyip yıkıyoruz.Tencereye kuru soğanı küp şeklinde doğradıktan sonra zeytinyağıyla biraz soteliyoruz ardından ince ince doğradığımız biberleri ekliyoruz.Daha sonra barbunyaları ekleyip domatesleri üzerine ilave ediyoruz,kavrulurken birkaç defa kaşıkla çevirerek altını kısıyoruz ve domateslerin iyice kavrulmasını bekliyoruz.Ardından üzerini çok az geçecek kadar su ekleyip tuzunu ilave ediyoruz.Ağır ağır pişiriyoruz.AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...