26 Kasım 2011 Cumartesi

ORMAN KEBABI


Malzemeler: Yarım kilo dana veye kuzu kuşbaşı,1 kuru soğan,1 orta boy patates,1 havuç,1 su bardağı bezelye,1 kaşık salça,tuz ve sıvıyağ.Yapılışı:Kuşbaşı etimizi ve soğanımızı etimiz suyunu salıpta biraz çekene dek sıvıyağla kavuruyoruz salçasını ilave edip birazda salçayla kavuruyoruz.Kavrulan salçalı soğanlı etimize yaklaşık 4 su bardağı su ilave edip etimiz yumuşayana dek pişiriyoruz.Pişen etlerimize küp doğranmış patates havuç ve bezelyeleri ilave ediyoruz,tuzunuda ekleyip sebzelerde yumuşayana dek pişiriyoruz.AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...