11 Aralık 2011 Pazar
ZEYTİNYAĞLI HAVUÇLU TAZE FASÜLYE
Malzemeler:Yarım kilo taze fasülye,1 büyük kuru soğan,2 ince küçük havuç,2 olgun domates,salça,tuz.zeytinyağı.Fasülyelerimizi kılçıklarını temizleyip bölüyoruz.Kuru soğanımızı tenceremize doğrayıp üzerine doğranmış domateslerimizi ve salçamızı koyuyoruz.Fasülyemizi,istediğimiz şekilde doğradığımız havuçları tuzu ve zeytinyağını ilave edip ocağımızı yakıyoruz.On beş dakika kadar bu şekilde susuz kavrulmalarını bekliyoruz.Domateslerimizin suyu ve yağla iyice yumuşayan yemeğimize göz kararı su ilave edip altı kısık şekilde pişirmeye devam ediyoruz.AFİYET OLSUN...
Etiketler:
ANA YEMEKLER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Sevgiler...