Malzemeler:
- yarım kilo kültür mantarı
- kemiksiz tavuk eti
- 1 kuru soğan
- 2 diş sarmısak
- 2 domates
- 2 sivri yeşil biber
- 1 kırmızı biber(salçalık kırmızı biberlerden
- sıvıyağ
- 1 tatlı kaşığı salça
- tuz
Soğan ve sarmısaklar sıvıyağda sotelenir,ardından kuşbaşı doğranmış tavuklarda eklenir ve sırasıyla biberler ve mantar ilave edilir mantarlar suyunu salıp biraz çekince domatesler,salça ve tuz eklenerek domatesin suyuyla başka su eklemeden ağır ateşte pişirilir.AFİYET OLSUN...
ellerinize sağlık.güzel görünüyor.
YanıtlaSilbenim blogumada beklerim daha çok yeniyim.
imrence düşler bloğumun ismi.
teşekkür ederim canım,hoşgeldin,tabiki bloğunu ziyaret ederim.
YanıtlaSil