Herkese hayırlı akşamlar.Bloğumu fazla ihmal ettim bu aralar,çünkü cenazemiz vardı,çok sevdiğimiz dayımızı kaybettik,üzüntü hastalıklar falan derken tarif yazmaya ne hevesim vardı nede keyfim yerindeydi.
Geride kalanlarla hayat devam ediyor,annem hep acıyan yer başka acıkan yer başka derdi.Sağlımızın ve ağzımızın tadının hiç bozulmamasını diliyorum.
Malzemeler:
15 adet iri boy kültür mantarı
750 gr kuşbaşı et
3-4 diş sarımsak
1 büyük bor kuru soğan
Kırmızı ve yeşil biber
sıvıyağ ve tuz
Et tencerede suyunu salıp çekene dek ağır ağır pişirilir.
Ete biraz sıvıyağ ilave edilir,ince ince doğranan sarımsak jülyen doğranan soğan ve biberlerde eklenip biraz kavrulur.
Dörde bölünen mantarlarda ilave edilir,mantarlar suyunu salıp çekmeye başlayınca tuzuda eklenerek birkaç dakika daha pişirilir.
Ellerine saglik fatma hanim cok guzel gorunuyor.yapilacaklar listesine alindi.sevgiyle kalin
YanıtlaSilcanım benim sağolasın,özlettin kendini ...
Sil