7 Ağustos 2015 Cuma

ÇİKOLATALI KOLAY PASTA

Tatlı krizleri için pratik çözüm :)
Malzemeler:
1,5 paket burçak bisküvi
4 yemek kaşığı eritilmiş tereyağ
1 paket süt kreması
200 gr bitter çikolata
bol fındık
Burçak bisküvi rondodan geçirilir,erimiş tereyağ ile karıştırılarak kelepçeli kalıbın dibine yayılır ve kaşık yardımıyla bastırılır.Yarım saat buzdolabında soğuması için bekletilir.
Sıvı krema bir kaba alınır ve kaynama noktasına gelene dek ısıtılır,içine bitter çikolata eklenerek karıştırılır ve erimesi sağlanır,kalıptaki biküvinin üzerine yayılır.Soğuduğunda bol fındık ve meyveyle servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...