tag:blogger.com,1999:blog-6348116030016202144.post6288011545924615837..comments2023-10-14T13:06:10.273+03:00Comments on EZELLE: ACI SOSLU KÖZLENMİŞ(SALÇALIK)BİBER TURŞUSUUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6348116030016202144.post-25290390183410011132013-09-23T19:09:10.111+03:002013-09-23T19:09:10.111+03:00Turşu bir haftada yemeye hazır hale geliyor,eğer b...Turşu bir haftada yemeye hazır hale geliyor,eğer buzdolabında uygun bir yeriniz varsa sürekli dolapta kalabilir.Ben yaptıktan birkaçgün sonra dolaba koydum hala dolapta duruyor.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04296226286477396544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6348116030016202144.post-2306127067212388512013-09-23T10:17:28.463+03:002013-09-23T10:17:28.463+03:00turşuyu kaç gün bekletmemiz gerekiyor yemeye hazır...turşuyu kaç gün bekletmemiz gerekiyor yemeye hazır olması için bir de ne kadar süre buzdolabında muhafaza edilebilir, son tüketim tarihi yani :)Anonymousnoreply@blogger.com